Workshop Bedrijfsprocessen

De ontwikkelingen in de financiële branche gaan razendsnel. Klanten kunnen steeds meer zaken zelf doen. Efficiency is het sleutelwoord om lagere kosten mogelijk te maken.

Programma Inschrijven

Workshop bedrijfsprocessen

Nu voor leden kosteloos!

De ontwikkelingen in de financiële branche gaan razendsnel. Klanten kunnen steeds meer zaken zelf doen. Efficiency is het sleutelwoord om lagere kosten mogelijk te maken. Tegelijkertijd is er de noodzaak om de relatie met de klant te onderhouden. Vanuit beheersperpectief (denk aan de Kifid-uitspraak rondom overlijdensrisicopremies), maar zeker ook vanuit verdienperspectief. Een klant die blijft terugkomen is immers rendabeler dan steeds maar weer moeten zoeken naar nieuwe klanten om vervolgens slechts één transactie te doen. Maar hoe doet u dat?

Procesmatig werken en denken vanuit een visie waarbij continu verbeteren voorop staat maakt dat u kunt voldoen aan de vereisten van deze tijd. Het motto “zo doen we dat nu eenmaal” volstaat niet meer.

In de workshop maakt u een begin met een procesmatigere aanpak van uw bedrijfsvoering. Met praktische werkvormen wordt een fundament gelegd waar u als bedrijf mee vooruit kunt. We laten u ervaren wat het is om samen uw organisatie aan te pakken. Daarnaast is het doel dat u na de workshop in ieder geval met één (concept)proces de deur uit gaat.

De workshop wordt uitgevoerd door Helder Beheerd. Zij voeren sinds jaren, met succes, implementaties uit voor de Nationale Hypotheekbond. In de workshop zal dan ook de brug geslagen worden tussen theorie, praktijk en (indien van toepassing) momenten waarop uw softwarepakketten een rol kunnen spelen bij het toekomstvast inrichten van uw organisatie.

Uiteraard wordt er tussendoor een lunch voor u geregeld!

TWELLO

21 februari 2020 
10:00 - 14:00

NIEUWEGEIN

6 maart 2020
10:00 - 14:00

DIEMEN

20 maart 2020
10:00 - 14:00

Nieuwe data
en locaties volgen

Nieuwe data
en locaties volgen

Nieuwe data
en locaties volgen

Telefoon

Adviseur zoeken

Naar de site
© Nationale Hypotheekbond

Delen is leuk